Onze
missie

BrandWater is één van de grootste producenten van promotionele private label drinks op de Nederlandse markt. Al onze flesjes bestaan voor 100% uit gerecycled PET en zijn dus 100% duurzaam. De flesjes worden standaard afgevuld met het lekkerste en zuiverste mineraalwater, gewonnen uit de officieel erkende Celtic Vale bron in Wales (GB). Doordat BrandWater het volledige productieproces in eigen huis heeft kunnen wij vrijwel elk gewenst aantal binnen 5 (!) werkdagen leveren. Daarnaast staat ons team van enthousiaste medewerkers u graag te woord waar het gaat om een pasklaar advies in de keuze van het type fles, inhoud en omvang van de opdracht. Ook beschikken wij over een eigen studio waar wij, geheel kosteloos, een ontwerp voor uw flesje water kunnen maken. Stuur ons uw logo en wij ontwerpen geheel vrijblijvend een uniek design waarin uw merk volledig tot haar recht komt.

Snelle levertijd

Aangezien wij het volledige productieproces in eigen hand hebben, kunnen wij vrijwel elk gewenst aantal flesjes leveren binnen
6 werkdagen na goedkeuring van artwork. Deze worden binnen Nederland bezorgd op elke locatie.

6 dagen
vanaf 96 stuks

kleine aantallen

Omdat wij het belangrijk vinden om zowel grote als kleine(re) klanten van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons al bestellen vanaf 96 flesjes. Handig voor kleinschalige promotionele acties of om uit te delen tijdens feesten en partijen. Wij denken graag met u mee.

Perfecte kwaliteit

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij de beste kwaliteit, felste kleuren, en scherpste prints realiseren. Ons materiaal is krasvast en onze transparante food graded lijm verzekert je van het mooiste resultaat!

Duurzaamheid centraal

De flesjes van BrandWater zijn volledig recyclebaar. Door slim gebruik te maken van een kunststof gelamineerd label aangebracht doormiddel van een plastic food graded lijm solutie. Dit zorgt ervoor dat het afval niet gescheiden hoeft te worden, en maakt dat 100% van het materiaal opnieuw te gebruiken is. Het enige wat u hoeft te doen is deze na gebruik in de plastic afvalbak te deponeren.

Meer info

Unieke labeldesigns

Uniek bij BrandWater is onze eigen label design service. Stuur ons uw logo toe en wij sturen u een vrijblijvend voorstel met een uniek label. BrandWater beschikt over een eigen design studio. Zo komt uw bedrijf of boodschap fris voor de dag. Klaar om de show te stelen!