Onze
missie

BrandWater is één van de grootste producenten van promotionele private label drinks op de Nederlandse markt. Al onze flesjes bestaan voor 100% uit gerecycled PET en zijn dus 100% duurzaam. De flesjes worden standaard afgevuld met het lekkerste en zuiverste Artesian Spring Water, gewonnen uit een officieel erkende bron in Devon (UK). Doordat BrandWater het volledige productieproces in eigen huis heeft kunnen wij vrijwel elk gewenst aantal binnen 5 (!) werkdagen leveren. Daarnaast staat ons team van enthousiaste medewerkers u graag te woord waar het gaat om een pasklaar advies in de keuze van het type fles, inhoud en omvang van de opdracht. Ook beschikken wij over een eigen studio waar wij, geheel kosteloos, een ontwerp voor uw flesje water kunnen maken. Stuur ons uw logo en wij ontwerpen geheel vrijblijvend een uniek design waarin uw merk volledig tot haar recht komt.

Snelle levertijd

Aangezien wij het volledige productieproces in eigen hand hebben, kunnen wij vrijwel elk gewenst aantal flesjes leveren binnen
5 werkdagen na goedkeuring van artwork. De flesjes worden binnen Nederland bezorgd op elke locatie.

5 dagen
vanaf 36 stuks

Kleine aantallen

Omdat wij het belangrijk vinden om zowel grote als kleine(re) klanten van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons al bestellen vanaf 36 flesjes. Handig voor kleinschalige promotionele acties of om uit te delen tijdens feesten en partijen. Wij denken graag met u mee.

Perfecte kwaliteit

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij de beste kwaliteit, felste kleuren, en scherpste prints realiseren. Ons materiaal is krasvast en onze transparante food graded lijm verzekert je van het mooiste resultaat!

Duurzaamheid centraal

BrandWater heeft al lang geleden de keuze gemaakt om alleen nog maar ECO-flesjes te leveren welke voor 100% bestaan uit gerecycled PET. Deze flesjes zijn niet alleen volledig vervaardigd uit gerecycled materiaal maar ze zijn tevens nogmaals te recyclen. Daarnaast is er ook nog eens ca. 70% minder energie nodig om deze ECO-flesjes te produceren.

Meer info

Unieke labeldesigns

Uniek bij BrandWater is onze gratis label design service. Stuur ons uw logo toe en wij sturen u een vrijblijvend voorstel met een uniek label. BrandWater beschikt over een eigen inhouse design studio. Zo komt uw bedrijf of boodschap fris voor de dag. Klaar om de show te stelen!